Sjukskriven till årsskiftet pga operation + rehabilitering. Nya bokningstider kommer upp till nästa år. Topphälsan önskar god hälsa och ett gott nytt år i förskott! =)

Välkommen till mig!

Jag Hans Mokvist, är legitimerad Kiropraktor och erbjuder Kiropraktiska behandlingar samt mjukdel/idrottsskadebehandlingar. Är från början utbildad massageterapeut och senare Kiropraktor vid den 5-åriga utbildningen på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan.

Gedigen idrottsbakgrund

Har en aktiv idrottsbakgrund inom simning och gymbranchen, samt inom kampsport i tidig tonår. Som aktiv simmare fick jag rådet av min tränare att gymma mer för att bli starkare i vattnet. Detta ledde till att gymvärlden blev en mer betydande del i min tillvaro och det blev även ett stort intresse. Med detta kom en förståelse för hur kroppen fungerar vid olika aktiviteter och belastningar som orsakas av olika sporter. Så lite naturligt föll det sig sedan för mig att lära mig mer om kroppen, så jag valde att utbilda mig till massör.

Utbildningen till massör

Jag började studera på Hälsoteket i Solna och var färdigutbildad massör i januari 2011. På Hälsoteket får eleverna en grundlig utbildning inom ämnena Massage, Anatomi och Fysiologi. Jag startade kort därefter företaget Topp Hälsan Västerås. Från tidig start hade jag diverse uppdrag på olika företag och även en stor kundkrets som besökte Topp Hälsan med alla möjliga sökorsaker. Jag kände att jag ville lära mig ännu mer om kroppens olika funktioner och även om olika dysfunktioner som ibland sker i kroppen, så efter 1½ år som massör valde jag att söka in till Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna, med examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan mars 2017. I samband med examen bytte företaget namn till Topphälsan Kiropraktik.

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan

Examen från skandinaviska Kiropraktorhögskolan togs mars 2017 och efter utbildningen följde en 12 månader lång praktiktjänstgöring inom hälso- och sjukvård innan legitimation från Socialstyrelsen utfärdades.
Fördelen med mina fem års studier är att jag i dagsläget har en mycket stor kunskap om kroppen när det gäller nerver och rent fysisk vad som sker i kroppen under olika omständigheter.

Sekretess

All hälso- och sjukvård i Sverige innefattas av sekretess. Det innebär bland annat att tystnadsplikt gäller vid all behandling på Topphälsan Kiropraktik. Full sekretess innefattar även eventuella avtal och kontrakt.

Försäkringar

Vi har adekvat ansvars- och personförsäkring.